HVALA

Hvala što ste zakazali termin.
Obavestićemo Vas SMS porukom (na broj telefona koji ste ostavili prilikom rezervacije) da li je Vaša rezervacija prihvaćena.

PRAVILA I SAVETI

1.

Bićete zaključani u sobi i imaćete samo jedan cilj: IZAĆI IZ SOBE ZA 60 MINUTA! (Zbog bezbednosti igrača, vrata sobe zapravo nisu zaključana, a vaš cilj je da zaustavite vreme koje teče na monitoru u sobi).

2.

Istražujte, posmatrajte, pronalazite informacije, šifre, ključeve i razne druge predmete. Za svaki katanac, svaku bravu ili nešto slično, postoji odgovarajuća kombinacija, šifra ili ključ za otvaranje do koje dolazite razmišljanjem, kombinovanjem i zaključivanjem. Ne paničite ako ne možete da rešite zadatke. Razmislite i pokušajte doći do rešenja strpljivo i pažljivo.

3.

Igrajte timski, pomažite jedni drugima, a ako ima više zadataka koji se mogu rešavati istovremeno, podelite se u grupe i razmenjujte informacije koje ste prikupili da biste na kraju zajedno došli do konačnog rešenja

4.

U toku igre, vođa igre iz tehničke sobe prati razvoj igre putem audio i video nadzora. Ne vrši se nikakvo snimanje ili prenošenje signala van tehničke sobe. Ukoliko je to potrebno, možete zatražiti pomoć od vođe igre. Pomoć tražite tako što izgovorite: „4sobe hoću pomoć…“ (pa objasnite za šta vam je pomoć potrebna)..

5.

Mesta koja nije dozvoljeno dodirivati, otvarati ili pomerati obeležena su nalepnicom STOP. To ne znači da se tamo ne nalazi neki zadatak koji se može rešiti posmatranjem.

6.

Rešavanje poslednjeg zadatka vam omogućava da na mestu označenom sa „IZLAZ“, zaustavite vreme. Ako pre rešavanja poslednjeg zadatka iz bilo kojeg razloga imate potrebu da napustite sobu, to možete učiniti bez ikakvih uslova.

7

Molimo Vas da prilikom rešavanja zadataka budete pažljivi da ne biste povredili sebe ili nekog od saigrača. Sve igre u 4sobe su napravljene radi zabave i ni na koji način ne ugrožavaju ničija prava niti slobode. Svi igrači dobrovoljno učestvuju u igrama.

8.

Mlađi od 12 godina mogu da učestvuju u igrama u 4sobe samo uz pratnju punoletnih osoba.

Prijavi se na newsletter i budi na TI sa avanturom

BILI SU KOD NAS